ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Με αφορμή την άνανδρη και δολοφονική επίθεση σε βάρος του εκλεγμένου Περιφερειακού συμβούλου Αρτέμη Καλούτσα από παρακρατικά και εγκληματικά στοιχεία που λυμαίνονται την πόλη του Βόλου, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής: Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κουκουλοφόροι της πόλης του Βόλου επιτίθενται σε βάρος ανθρώπων με τους οποίους "διαφωνούν" και νιώθουν για αυτούς "ταξικό" μίσος.
Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι επιθέσεις αυτές έχουν σαν στόχο όσους εκφράζουν διαφορετική σκέψη και πρόταση, από αυτή που το πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να επιβάλει. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους επιθέσεις από τους τυφλοπόντικες του παρακράτους μένουν ατιμώρητες.
Είναι αυτονόητο πως δεν πτοούμαστε από τέτοιου είδους επιθέσεις. Είναι αυτονόητο πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.Είναι αυτονόητο πως θα εξακολουθούμε να είμαστε καρφί στο μάτι στον κάθε παρακρατικό μηχανισμό, στο κάθε ντόπιο κατεστημένο.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, από τον επικεφαλής της, μέχρι τον τελευταίο ψηφοφόρο της, θα εξακολουθεί να δίνει τον δικό της αγώνα, ενάντια σε κάθε  τι που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των Θεσσαλών πολιτών, και στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του Θεσσαλικού λαού.
Συνεχίζουμε απτόητοι, πιο δυνατοί, πιο μαχητικοί. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Οι παρακρατικοί, και ιδεολογικά επιληπτικοί τυφλοπόντικες, μπορούν  να εξακολουθούν ελεύθερα να κολυμπούν,  στα βορβορώδη νερά του πολιτικού βούρκου που τους εκκόλαψε.
Είναι τα απολειφάδια του παρελθόντος, και είμαστε το μέλλον. Προχωράμε μπροστά..


Υ.Γ: Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν κάτι για να σταματήσουν την δράση των κουκουλοφόρων,  η θα εξακολουθούν να σηκώνουν τα χέρια ψηλά;