Η παρέμβαση του Π. Ηλιόπουλου έλυσε το πρόβληματης προβολής των Μετεώρων από την ιστοσελίδα της Περφέρειας Θεσσαλίας

Τρίτη 7 Απριλίου 2015



Η ερώτηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, έπιασε τόπο. Το πρόβλημα της προβολής των Μετεώρων και της ευρύτερης περιοχής,στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας,επιλύθηκε,και πλέον υπάρχει η αναφορά που πρέπει για τα Μετέωρα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι επίλυση αυτού του προβλήματος από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ και τον Π.Ηλιόπουλο σχολιάστηκε θετικά από την τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας, όπου ο τουρισμός αποτελεί την βασική ενασχόληση των κατοίκων της. Έτσι με επιστολή του σε ΜΜΕ της Καλαμπάκας, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Τρικάλων Γεώργιος Γκόγκος,ευχαρίστησε τον Π.Ηλιόπουλο και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, για την πρωτοβουλία που πήραν. Ευμενή σχόλια έγιναν επίσης και από ιστοσελίδα της περιοχής.
Η παράνομη προφυλάκιση του Π.Ηλιόπουλου,και οι συνεχείς πολιτικές διώξεις του Εθνικιστικού Κινήματος, δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην δράση του.
Οι Εθνικιστές σέβονται τον Ελληνικό λαό που τους έστειλε στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων,και θα συνεχίζουν να μάχονται για το καλό του τόπου από κάθε μετερίζι.