Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Στο δικαστήριο θα αποκαλυφθούν οι τερατολογίες των ψευδομαρτύρων

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015


«Η κατάθεση ενός από τους πέντε μάρτυρες είμαστε σίγουροι ότι έχει δοθεί από την Ασφάλεια», αποκάλυψε ο συναγωνιστής και Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα και στην εκπομπή των Άκη και Πάνου Σαμαρτζή «Πρωινό Ξεκίνημα».
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της δίκης ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος, δήλωσε ότι πρόκειται για μια δίκη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο πολιτικό σύστημα που έχει κινηθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία, άδικη νομικά κι ότι θα αποκαλυφθούν πράγματα που δεν θα τα πιστεύει ο κόσμος. Σημειώνουμε πως βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για 16 μήνες, ενώ σε λίγο ολοκληρώνεται το υποχρεωτικό 18μηνο.
Όπως δήλωσε «Σήμερα ξεκινά η δίκη του αιώνα όπως την έχουν χαρακτηρίσει. Είναι μια δίκη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο πολιτικό σύστημα που έχει κινηθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία, άδικη νομικά δεν υπάρχει τίποτα που να επιβαρύνει κανέναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Είναι μια άθλια σκευωρία που έχει στήσει το παρακράτος Σαμαρά με τους Δένδιες, Αθανασίου, όλο αυτό το παρακράτος, όλους αυτούς που είχαν το θράσος και πηγαίνανε στις εκκλησίες και τις μολύνανε. Θα φέρει αντιμέτωπο όλο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας των τελευταίων 40 ετών απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Θα έρθει το σκοτάδι απέναντι στο φως κι επειδή πάντα το φως λάμπει, η αλήθεια θα λάμψει».
Εκτίμησε ότι θα ακουστούν αλήθειες που δεν είχαν ακουστεί. Θα ΄ρθουν στο φως στοιχεία τα οποία έχουν συλλεχθεί όλο αυτό το διάστημα κι όχι μόνο όπως υπογράμμισε «ξεφτιλίζουν το πολιτικό σύστημα αλλά θα φεύγουν με χειροπέδες κάποιοι από τη αίθουσα του δικαστηρίου. Εγώ είμαι 16μήνες φυλακή χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο. Επειδή κάποιος Ντογιάκος και κάποια Κλάπα με έβαλε φυλακή. Είμαι στη φυλακή χωρίς να έχω δικαστεί και ήθελα να γίνει γρήγορα η δίκη και δυστυχώς δεν θα τελειώσει τους υπόλοιπους μήνες που μου μένουν. Μπορεί να βγάλω 18μηνο χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο πουθενά το όνομά μου στη δικογραφία, μακριά από την οικογένειά μου και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η δίκη. Εμείς έχουμε υποστεί την ταλαιπωρία. Συνεχίζουμε με το ηθικό ακμαιότατο τον πολιτικό αγώνα. Έχουμε δεχτεί ότι όλο το σύστημα είναι εναντίον μας. Λέμε Χρυσή Αυγή εναντίον όλων κι εννοούμε του σάπιου πολιτικού συστήματος. Οι Έλληνες είτε μας συμπαθούν είτε δε μας συμπαθούν έχουν καταλάβει ότι όποιο κόμμα κι αν ψηφίζουν - εκτός από κάτι «τελειωμένους» του ΚΚΕ και κάτι «κολλημένους» της ΝΔ - ότι είμαστε αθώοι κι ότι όλο αυτό είναι πλεκτάνη και σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής».
Παράλληλα, υπενθύμισε ότι στα «όπλα» της Χρυσής Αυγής είναι η εισήγηση του κ. Σαλάτα που έχει γράψει μία εμπεριστατωμένη απαλλακτική πρόταση που αναφέρει να έρθει πρώτα η σύμβαση Παλέρμο που λέει ότι για να υπάρχει εγκληματική οργάνωση πρέπει να υπάρξει οικονομικό όφελος. Όπως τόνισε ο «Είναι τεκμηριωμένο έγγραφο γιατί δεν πρέπει να πάμε σε δίκη. Πέρα από αυτό δεν υπάρχει στο παραπεμπτικό του Ντογιάκου σύσταση για εγκληματική οργάνωση κι εμείς πάμε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης χωρίς να υπάρχει σύσταση! Οι δικαστές θα τα δούνε όλα αυτά στην πορεία. Οι 130 μάρτυρες κατηγορίας που έχει στείλει ο Ντογιάκος είναι για να γελάς, ο άλλος λέει ότι του ρίχνανε με νεροπίστολο...».
Ερωτηθείς πως κρίνει το ότι μάρτυρες θα υπάρχουν στη ΓΑΔΑ και η φωνή τους θα φθάνει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, είπε ότι αυτό δεν θα το δεχθούνε και θα κατατεθούν ενστάσεις.
«Αυτή την ξεφτίλα, αυτοί να είναι αλλού κι εμείς αλλού και χωρίς να ξέρουμε ότι αν όντως αυτά είναι υπαρκτά πρόσωπα, δεν θα το δεχθούμε» σημείωσε και πρόσθεσε «Ένας από τους πέντε μάρτυρες είμαστε σίγουροι ότι η κατάθεσή του έχει δοθεί από την Ασφάλεια. Θα έχει πολύ γέλιο αυτή η υπόθεση. Εμείς θα κάνουμε πάρτι σε αυτή την υπόθεση. Θα δείτε πράγματα που δεν θα το πιστεύετε. Άνθρωποι που ξεκινάνε αλλιώς την κατάθεση και τη συνεχίζουν αλλιώς από αυτούς τους προστατευόμενους. Αυτοί οι προστατευόμενοι μάρτυρες, αν έρχονταν στο δικαστήριο θα φεύγανε κλαίγοντας τρέχοντας με χειροπέδες. Είναι ψευδομάρτυρες. Το γνωρίζουνε κι οι ίδιοι».
Τέλος, επεσήμανε ότι θα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία καθώς υπάρχουν 130 μάρτυρες κατηγορίας κι άλλοι περίπου 300 μάρτυρες υπεράσπισης και θα αποδειχθεί περίτρανα η αθωότητα της Χρυσής Αυγής κι όπως είπε «είτε τελειώσει είτε δεν τελειώσει, το μόνο που έχει να γίνει είναι να ξεφτιλιστεί το σύστημα που έχει στήσει αυτή τη διαδικασία».