Π. Ηλιόπουλος στην “Ακρόπολις”: Έλληνες μην αφήσετε τον Αγώνα στη μέση!

Σάββατο 17 Μαΐου 2014


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος έδωσε συνέντευξη μέσα από τα κελιά της Τιμής στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" και στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.

-Κύριε Ηλιόπουλε θα ήθελα να ξεκινήσω με μια παρατήρηση. Είστε ο πρώτος φυλακισμένος υποψήφιος από τη δεκαετία του ' 50.

Θα ξεκινήσω κι εγώ λοιπόν με ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Σαμαρά και την εγκληματική οργάνωση που διευθύνει για αυτή την τιμή που μου έκαναν. Ο θλιβερός δικτάτορας Σαμαράς οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, αν συνεχίσει με αυτές τις παράνομες διώξεις, τη χώρα σε διχασμό και εμφύλιο. Πλέον, όλοι, φίλοι ή εχθροί, γνωρίζουν ότι οι διώξεις μας είναι παράνομες και ξεκάθαρα πολιτικές. Ο Έλληνας την αδικία δεν την άντεξε και δεν την συγχώρεσε ποτέ!

-Πιστεύετε ότι οι δικαστές έχουν λάβει οδηγίες από τον Σαμαρά και τον Αθανασίου για όλο αυτό το σόου;

Στην υπόθεσή μας έχει λειτουργήσει το κράτος και το παρακράτος με τον πιο βρωμερό τρόπο. Ο Αθανασίου έδωσε εντολές σε ένα μικρό δικαστικό κύκλωμα, που ελέγχει απόλυτα, ώστε να ξεκινήσουν οι διώξεις. Στη συνέχεια, βρήκαν και μερικούς ακόμα πρόθυμους εμπαθείς και με ρεκόρ προφυλακίσεων, όπως ο Ντογιάκος που λειτουργεί με "εντολή Σαμαρά" και η αποτυχημένη ΠΑΝΤΕΛΩΣ Κλάπα (95% αθωώσεων έχει αυτή, η δήθεν ανακρίτρια, στα δικαστήρια απ´ όσους έχει προφυλακίσει), για να "ανοίξουν" μια δικογραφία που, τώρα πια, δεν μπορούν να μαζέψουν.

Αν πάμε τελικά σε δίκη, θα τους ξεφτιλίσουμε με τα στοιχεία που διαθέτουμε. Αυτοί δεν έχουν τίποτα, κανένα στοιχείο εις βάρος μας! Βέβαια, μετά απ´ όλα αυτά δεν θα μείνουμε εκεί. Όσοι επίορκοι δικαστικοί συμμετέχουν σε αυτό το τερατούργημα θα βρεθούν απολογούμενοι σε μια πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Στο στήσιμο όλης αυτής της σκευωρίας πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και ο ανεκδιήγητος Δένδιας, που χρησιμοποιεί την Αστυνομία στα τρισάθλια παιχνίδια που παίζει το Μαξίμου. Το αίσχος μιας μερίδας δικαστικών αποτυπώνεται και στο σκάνδαλο Energa-Hellas power.

Το συμβούλιο πρότεινε την παραπομπή σε δίκη 19 εμπλεκομένων για απάτη έναντι του Δημοσίου ύψους 270 εκατ. ευρώ και ο Άρειος Πάγος επενέβη και τους έβγαλε έξω! Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα! Κλέβεις από το Δημόσιο 270 εκατ. και το ίδιο το Δημόσιο σε υπερασπίζεται με συνήγορο υπεράσπισης τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη. Αν όμως ένας απλός έμπορος πέσει έξω και χρωστάει μερικές χιλιάδες ευρώ στην εφορία, θα βρεθεί στα μπουντρούμια παρέα με τριτοκοσμικούς εγκληματίες. Έτσι εννοούν τη Δικαιοσύνη και την Ισονομία τα απολειφάδια της Μεταπολίτευσης.

-Το πρωτοφανές στην υπόθεση αυτή είναι ότι μετά από τόσες διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, λάσπη και βέβαια αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ, η Χρυσή Αυγή αντί να διαλυθεί, αυξάνει τα ποσοστά της.

Οποιοδήποτε άλλο κόμμα αν είχε βρεθεί με δύο δολοφονίες μελών της, τον Αρχηγό και την ηγεσία του στη φυλακή, με εκατοντάδες εισβολές της Αντιτρομοκρατικής στα γραφεία του και σε σπίτια στελεχών και φίλων του, σίγουρα θα είχε διαλυθεί από την πρώτη εβδομάδα. Η Χρυσή Αυγή, όμως, όπως παρατηρεί ο καθένας, είναι σήμερα πιο δυνατή από ποτέ! Έχει γίνει ένα μαζικό Λαϊκό Κίνημα που έχει αγκαλιάσει όλα τα στρώματα της Ελληνικής Κοινωνίας. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες περνούν τις πόρτες των γραφείων μας. Γραφεία που σφύζουν από ενθουσιασμό, όταν τα άλλα κόμματα έχουν κλείσει και τα τελευταία τους γραφεία.

-Πώς βλέπετε την πορεία από εδώ και στο εξής και τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στους αναγνώστες της "Ακρόπολις";

Η Μεταπολίτευση ευτυχώς ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Το πάρτυ των αχρήστων, καρεκλοκένταυρων που διέλυσαν τη χώρα έλαβε τέλος. Μια Χρυσή Αυγή ξημερώνει για την ταλαιπωρημένη Πατρίδα μας. Σε αυτό το νέο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον, το Κίνημα των Ελεύθερων Εθνικιστών θα είναι ο πρωταγωνιστής. Θα είναι ο εκφραστής της Ψυχής κάθε Έλληνα Πατριώτη. Οι διώξεις μας τελειώνουν με την πτώση της Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.

Πριν από δύο χρόνια οι Έλληνες μας έλεγαν: "Μη μας προδώσετε, είστε η τελευταία μας Ελπίδα". Τώρα μέσα από τη φυλακή αντιστρέφω την πρόταση: Εμείς δεν σας προδώσαμε ΠΟΤΕ, γι' αυτό και βρεθήκαμε στα Κελιά της Τιμής. Τώρα η σειρά σας.

Μην προδώσετε ποτέ τα όνειρα και τις ελπίδες σας για ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ, της Ελλάδας και των Ελλήνων. Μην αφήσετε τον Αγώνα στη μέση.Αν όχι εμείς, ποιοί; Αν όχι τώρα πότε;

Η απάντηση είναι μόλις δύο λέξεις: ΕΜΕΙΣ, ΤΩΡΑ!